Vi udfører

Elinstallationer til private og erhverv

Hos EK-ElTech spænder vores ydelser og kompetencer inden for elinstallation bredt. De tager dog alle udgangspunkt i målet om at levere ydelser i højeste kvalitet, hvor vi inden for de aftale rammer desuden altid sørger for, at sikkerheden er i top.

Vi udfører opgaver for både private, erhverv og industri og er specialister i at levere, udføre og servicere energioptimerende elløsninger til vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi tror på, at en god og tillidsfuld dialog mellem os og kunden skaber en god oplevelse for alle parter og dermed også det bedste resultat. Og det er i sidste ende grunden til, at vi hver dag tager på arbejde. 

Vi har helt styr på den grønne omstilling

Hos EK-ElTech er vi specialister i at udføre og servicere elinstallationer i forbindelse med grønne energiløsninger, herunder solceller, varmepumper og meget mere.

Den grønne omstilling er én af vores mærkesager, og vi er stolte af at kunne bidrage med vores ekspertise inden for energioptimerende løsninger. Skal vi også hjælpe jer med at installere mere energieffektiv el?

Action: Kontakt

Bliv kontaktet af en af vores elektrikere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble