Profil

Familiedreven virksomhed med mange år i bagagen

EK-Eltech er grundlagt i 2001 af Erling Kjær. Vi er solidt forankret i Gedved, Horsens, Hornsyld og udfører opgaver for både private og erhverv i hele Horsens og omegn.

EK-ElTech gennemgik i 2021 et generationsskifte og ejes og drives i dag af Rolf Kjær Jensen & Martin Juhl Salling. Vi er en solid, familiedrevet virksomhed, der vægter den gode kunderelation, kvalitet og sikkerhed højt i alle opgaver, vi udfører. Derfor samarbejder vi også kun med kompetente og pålidelige partnere, som deler vores passion for et veludført stykke arbejde.

Vi er specialister inden for grønne energiløsninger, hvor vi gerne kommer ud og udfører elarbejdet i forbindelse med energioptimering, indeklima og andre løsninger til fordel for klimaet. Vores elektrikere samarbejder desuden med flere arkitekter, ingeniører og andre byggesagkyndige, så alle installationer lever op til de højeste standarder for nutidig byggeri.

Vi støtter

Vores erfaring er din garanti for gode resultater

Hos EK-ElTech har vi en lang tradition for at arbejde med både store og små projekter for private og erhverv. Og denne erfaring tager vi altid med os, når vi udfører opgaver for alle vores kunder. Vi servicerer og samarbejder med en bred vifte af kunder, både inden for det private og erhverv – lige fra den lokale butik på hjørnet til den større produktionsvirksomhed. 

Vi er transparente i vores arbejde og giver gerne en overslagspris på projektet inden start. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på dit næste elprojekt, hvor vi naturligvis garanterer, at god service, sikkerhed og høj kvalitet altid er en del af prisen.

Udvalgte samarbejdspartnere

Action: Kontakt

Bliv kontaktet af en af vores elektrikere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble