Serviceaftale

Serviceaftale

Leder I efter en fast samarbejdspartner, der kan monitorere og servicere elløsningerne i jeres virksomhed? Hos EK-ElTech er vi samarbejdspartner for flere virksomheder i Horsens og omegn, hvor vi løbende træder til, hvis der opstår udfordringer med elektriciteten, eller der fx skal monteres og serviceres maskiner, systemer osv. 

Fleksibel elinstallatør lige ved hånden

Som jeres faste elinstallatør og elektriker er I sikre på, at I altid har os lige ved hånden, når behovet for hjælp opstår. Og vi kan træde til hurtigt og fleksibelt, da vi som jeres faste partner kender til både jer og virksomheden. 

Vi står gerne for det praktiske elarbejde hos jer, men vi er også til rådighed, hvis I har brug for rådgivning og vejledning i forskellige elløsninger og -systemer, fx i forbindelse med energioptimering af virksomheden. 

Din faste samarbejdspartner i Horsens og omegn

Har I brug for en samarbejdspartner til service, montering, eftersyn, rådgivning eller andet inden for elarbejde og elinstallation, tag da endelig kontakt til os. Vi er altid åbne for en dialog om muligheden for et fast samarbejde. 

Kontakt os for at høre mere

Action: Kontakt

Bliv kontaktet af en af vores elektrikere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble