Erhverv

Elinstallatør til erhverv og industri i Horsens og omegn

Er du på udkig efter en professionel, pålidelig og dygtig elinstallatør? Hos EK-ElTech samarbejder vi med flere virksomheder inden for ehverv og industri, og vi hjælper også gerne jer med både større elprojekter eller mindre serviceopgaver. 

Vi kan hjælpe med alt inden for elinstallation, lige fra belysning, overvågningsløsninger, ventilation og montering og service af systemer, maskiner osv. Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed med at udføre eller servicere en elløsning, står vi som elektriker og installatør altid klar.

Vi har mange års erfaring med elinstallationer inden for erhverv og industri, og udover selve udførslen hjælper vi også gerne som virksomhedens rådgiver og sparringspartner.

Eftersyn og serviceaftale med professionelle fagfolk

Uanset om du står med en mindre monterings- eller serviceopgave på hånden, eller du søger en elinstallatør, som kan hjælpe med et længerevarende eller løbende projekt – så kan vi helt sikkert hjælpe.

Vi kommer også gerne ud ved årlige eftersyn fx i forbindelse med flugtvejsbelysning, røgventilation eller andre brandsikringssystemer. Søger I desuden en samarbejdspartner til en fast serviceaftale, kan vi også hjælpe med dette.

Action: Kontakt

Bliv kontaktet af en af vores elektrikere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble