Privat

Elektriker til private i Horsens og omegn

Skal du have udført elinstallationer hjemme i privaten, kører vi gerne ud til dig. Vi udfører alt i elinstallationer til private, herunder små og store opgaver, såsom alarmsystemer, varmepumper, ventilationsanlæg, belysning og meget mere.

Vi har altid respekt for dig og dit hjem, når vi udfører opgaven, og efterlader stedet, som det var, da vi kom. Du kan desuden være helt sikker på, at vi udfører opgaven inden for de aftale ramme samt nutidens krav og regler, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser senere.

Vi træder til – og går ikke, før der er styr på tingene

Står du overfor en modernisering af elinstallationerne i hjemmet, det nybyggede hus eller tilbygningen, udfører vi opgaver for kunder i hele Horsens og omegn. Vi kan hjælpe med stort set alt inden for elinstallationer i det private hjem og hjælper også gerne med en totalløsning af jeres elsystemer fx i forbindelse med en husrenovering.

Er du i tvivl, om vi også kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vores elektrikere og installatører kan rådgive dig i den bedste løsning – og vi sørger også gerne for eksekveringen og går først, når alt spiller.

Action: Kontakt

Bliv kontaktet af en af vores elektrikere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bubble