Velkommen 

EK-ElTech ApS er en autoriseret el-installatør, som servicerer en bred vifte af kunder i det meste af midtjylland. EK-ElTech har en lang række kompetencer inden for elektricitet og kan bl.a. hjælpe med el-installationer, energi-optimering, belysning, indeklima, sikkerhedsinstallationer og meget andet. Vores elektrikere samarbejder også med arkitekter, ingeniører og andre byggesagkyndige så boligens installationer lever op til de højeste standarder. 
 
EK-ElTech ApS blev stiftet i 2001 af ejer Erling Kjær Jensen, som nu driver nufirmaet med to sønner ansat. De tre familiemedlemmer har tilsammen over 50 års erfaring i elbranchen. EK-ElTech er kendt for sin grundighed og professionalisme, samt for at yde byens bedste service. Vi arbejder kun sammen med kompetence og pålidelige partnere, som deler vores passion for et veludført stykke arbejde, som er udført efter planen og indenfor budgettet.
 
Vi har lokation i Gedved nord for Horsens, og kan derfor på kort tid kan komme ud til alle dele af Horsens og omegn. Vores lokation gør at vi meget hurtigt kan være fremme i både Gedved, Østbirk og Horsens. EK-ElTech servicerer alle slags bygninger. Vi har en ligelig fordeling mellem private og erhvervskunder, og vores kundekreds er voksende som et resultat af god kundeservice og fejlsikre installationer.  
 
EK-ElTech har landets bedste og mest loyale kunder, og vi har netop nu tid til dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.